September 2024 Sponsoring 'Swim to Fight Cancer' 24 kleuren zeefdruk, oplage 125 van de kunstenaar Patty Harpenau.
|
|
|
November 2020
Buitengewoon geslaagd |
|
|
Woensdag, 25 november 2020 Niet te begrijpen! Over de corona maatregelen die genomen zijn waar het de horeca betreft, heb ik me nog niet eerder over uitgelaten. Maar het wordt voor mij nu ook allemaal heel schimmig. Sowieso begreep ik in eerste plaats al niet waarom de overheid niet een onderscheid heeft gemaakt tussen cafés en restaurants (incl. de eetcafés).
In het AD-Utrechts Nieuwsblad 05-12 2020
|
|
|
Donderdag, 28 februari 2019 Italy meets Thailand Sjatoo Wijn & Fijn te Breukelen werkt samen met het Italiaanse Wijnhuis Ricasoli uit Toscane. Bij deze nodigen wij u uit voor de wijnproeverij op donderdag 28 februari van 17:00 tot 18:00 uur. |
||
Woensdag, 5 september 2018 'Swim to Fight Cancer’ 2018 te Breukelen was een overweldigend succes. Wij hadden een topfeest met prachtig weer, heerlijk eten, fantastische muziek van de Utrechtse band 'Mooi Weer op Straat' en gezellige gasten. Zo hebben wij die dag ons steentje bijgedragen. |
|
|
|
||
Zondag, 2 september 2018 Swim to Fight Cancer’ te Breukelen. Wij, ’t Team van SameSame willen ook graag ons steentje bijdragen. Die zondag, 2 september, organiseert SameSame een besloten lunch op het Terras aan de Vecht. In overleg met onze chef-kok Noi serveren wij een mooie typisch Thaise lunch. We hebben ruimte voor 60 gasten. Die was zeer snel volgeboekt! De deelnemende 500 individueel gesponsorde zwemmers starten vanaf Park Boom en Bosch en zwemmen 2 kilometer. Het keerpunt is op de hoogte van Zandpad 30, zodoende passeren de deelnemende zwemmers ons terras twee keer. Wij verzorgen de lunch en de muziek voor 25 euro p.p. exclusief de drankjes die u gebruikt. Iedere gast vragen wij 10 euro te doneren voor ‘Swim to Fight Cancer’. De opgehaalde 600 euro (60 gasten) plus 20% van de totale lunchomzet doneert SameSame die middag aan de stichting Fight Cancer.
|
||
|
||
8 augustus 2018 Zaterdagavond, je hebt ergens 'lekker' gegeten i.p.v. bij SameSame en hebt nog trek in een lekker glas wijn. Je hebt verschillende keuzes, naar kroeg of thuis of... toch naar SameSame. Daar weet je tenminste zeker dat je een goed glas wijn krijgt...! |
||
|
||
April 2018 Samen met zijn familie was Liam White in het restaurant voor een heerlijk familiediner. |
||
|
||
24 december 2017 Vanaf deze plek wenst 't Team van SameSame, u een mooie kerst en een prachtig nieuw jaar toe!
beeld van Toos van Holstein |
||
14 april 2017 Gisteren, donderdagavond hadden we weer een muzikaal evenementje met een aantal leden van de SameSame Band; Gert, Belle, Geert en Joost. |
||
|
9 april 2017 Gisteren, 8 april, werd bij ons in het restaurant de verjaardag gevierd van Stien Vulpen. |
||
|
20 maart 2017 Sjaak komt al een tijdje bij ons in het restaurant. Vandaag vroeg hij of hij even op de piano spelen mocht. Nadat hij me verzekerd had dat ie ook daadwerkelijk spelen kon nam hij achter de vleugel plaats en speelde een klein kwartier. Heerlijk is het wanneer er goede muziek live gespeeld wordt. Sjaak kon er nog bij zingen ook....Applaus van de aanwezige gasten volgde! |
||
|
||
10 maart 2017 Wederom een nieuw bijzonder gerecht uit Thailand; Nua phad prik Thaidam. Biefstukreepjes, paprika, ui en lente-ui, zoete basilicum, gewokt in gemalen zwarte peper. Zeer mals vlees, pittig maar niet het Thaise pittig van de Chilipeper. Dit wordt een blijvertje!
|
||
|
||
14 februari 2017 Vanavond live optreden ter gelegenheid van Valentijnsdag met Gert van Schaik en Geert en/of Joost. Twee- of driestemmig, heerlijk akoestisch! Vanavond alleen maar 'Tweetjes'..... nog een paar tafeltjes vrij! Roosje op tafel, hoe romantisch wil je het hebben?!
|
||
|
||
1 februari 2017 We zijn net een paar dagen terug van onze vakantie in Thailand en het is meteen druk. We ‘lossen’ Jos af die drie weken achtereen gewerkt heeft. |
||
|
||
1 september 2012 Inwijding van ons restaurant door een Thaise Boeddhistische monnik. |
||
BLOG
18 mei 2016 Nieuwe menukaart is bijna klaar, met daarop o.a. Thai gemarineerde spareribs als voorgerecht. Een nieuw voorgerecht uit de trucendoos van onze chef-kok Noi: verse spinazie-loempia's. ’s Middags koken de koks voor zichzelf en het overige personeel. Vaak zijn dat gerechten die niet op de kaart staan, soms eigen recepten. Ik eet alles mee, wil alles proeven en ben niet vies van pittig…! Zaterdag is het weer het afsluiten van het vaarseisoen in de vorm van de 'Vechtse Vaarparade'. Een karavaan van verlichte boten en scheepjes varen de Vecht op van Loenen aan de Vecht tot aan Maarssen dorp. Overal waar het kan mag muziek gespeeld worden, zo ook bij ons op het terras. Het Jazz Quartet 'Finger Prints' met Bernadette Leijdekkers op de saxafoon speelt dan de sterren van de hemel.
3 maart 2015 Vanaf maart 2015 is het restaurant ook op maandag geopend, vanaf 16:00 tot 22:00 uur. Tijdens onze laatste vakantie in januari hebben we natuurlijk weer mooie ideeën opgedaan voor onze menukaart. Het valt me overigens vies tegen om in Thailand een restaurant te vinden waar ze een vergelijkbare standaard serveren zoals wij dat doen. Natuurlijk eet je heerlijk langs de straat en op de lokale markten, dat zonder meer. Maar die keren dat we een heus restaurant wilden proberen viel dat steeds weer tegen. Gevangen in de toeristenfuik! Het lekkerst hebben we Thais gegeten bij mensen thuis. Een groente vergelijkbaar met verse spinazie maar dan totaal anders van smaak. Het blijkt echter niet makkelijk deze in Nederland te verkrijgen.
23 augustus 2014 Vanaf volgende week, 26 augustus, starten we met een nieuwe menukaart. Niet geheel vernieuwd, want welke gerechten haal je van de kaart af terwijl ze allemaal smakelijk zijn en alle regelmatig besteld worden. De lunchkaart is wat uitgebreider geworden, enkele voorgerechten erbij en drie nieuwe hoofdgerechten waarvan we de coquilles al geruime tijd buiten de kaart om verkopen.
12 februari 2014 Januari 2014 ligt weer achter ons. Jammer enerzijds, we waren heerlijk in Thailand, anderzijds blij toe; januari blijft een moeilijke maand voor de horeca. Februari is al weer lekker aan de gang, zowel in het restaurant als in de galerie!
22 oktober 2013 Blij dat het maandag was! Wat een weekend....
Bart Akkerman van het bedrijf Media Engineering belde mij vandaag op want hij had beroepsmatig een aantal op- en aanmerkingen over de layout van deze pagina. Deze heb ik ter harte genomen en meteen toegepast. Dank voor de tip Bart! Onze chef-kok Noi kookt zóó lekker! Ze maakt nu speciaal voor mij Kauw Phad Koeng maar dan met een toevoeging van verse gember. Met veel bravoure vertelde ik telkens dat de zomer eindelijk zou beginnen wanneer ons terras klaar zou zijn. Nou, het scheelde slechts twee dagen... Vandaag is ons terras aan de Vecht ingezegend door twee Thaise monniken.
We hebben voor een select gezelschap Phad fak tong kai (roergebakken pompoen met kipfilet) geserveerd. Deze werd zéér goed ontvangen. Het staat inmiddels op de menukaart en wordt al regelmatig besteld! HEERLIJK!!! Vanmiddag een nieuw gerecht uitgeprobeerd. Zóó lekker! Vanaf 1 maart 2013 hebben we een nieuwe menukaart waarop verschillende nieuwe gerechten.
1 september 2012 Inwijding van ons restaurant door een Thaise Boeddhistische monnik.
|
Sawadee krab,
Peter en Teem en het Team van SameSame
Galerie Peter Leen SameSame Thai Restaurant terug naar boven